El mag Albert Llorens porta màgia al programa més vist en els zàpings nacionals: «Toni Rovira y tú». 25TV, Canal 33 i HA TV

Des de finals de gener d'aquest any 2015, La Màgia d'Albert Llorens apareix regularment al programa de cabaret dirigit pel showman televisiu Toni Rovira. Emès per tot Espanya per 25 Televisió, Canal 33 i HA TV, el programa mescla entrevistes a famosos, actuacions en directe, una pinzellada «freak» que tant agrada als programes de zàping i ara, de forma regular, màgia.

El mag Albert Llorens ha pogut sorprendre amb la seva màgia al mediàtic Josmar Gerona, a la cantant d'Eurovisió Soraya Arnelas, a Oscar Janot i, fins i tot, a la popular mèdium Nube de María. Això sense comptar amb personatges televisius, com Víctor Amela o Ferran Estrada.




Si teniu curiositat per veure el programa, no us el perdeu, de dilluns a dijous, a partir de les 21h. Nosaltres, us oferim les intervencions de màgia del mag Albert Llorens en una llista de reproducció del canal de youtube «La Magia de Albert Llorens».

No oblideu subscriure-us-hi! (és gratis, i així podreu estar informats de les novetats):



Subscriu-te fent click aquí:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada