Ja tenim nou espectacle pel 2017! Assassinat al teatre

Any 2025. El mag català Albert Videns, promesa de l’il·lusionisme, està retirat després d’un incident succeït en un teatre, durant el seu últim espectacle. 8 anys després, analitzem què va passar la nit dels fets. Intriga, misteri, il·lusionisme de gran format, i dos mags actuant simultàniament sobre de l’escenari. Proposta de màgia teatral i teatralitzada per a tots els públics.

(fes click per a reproduir el vídeo)
(encara no ho has fet? Subscriu-te al nostre canal de Youtube https://www.youtube.com/user/AlbertLlorensMag i t'explicarem un truc gratis!)


Il·lusionistes: Albert Vidal, Albert Llorens
Actors: Àlex Sánchez, Alfred Prunés
Regidoria: Victòria dels Àngels Martínez
Tècnic: Josep Maria González Tarrats
Idea, guió i direcció: Jordi Traveset i Albert Llorens
Producció: La Màgia d’Albert Llorens
Distribució: La Destil·leria Espectacles i Humor
Preestrena: 14 de gener de 2017, Teatre de Sant Oleguer (Sabadell)

L’espectacle és una obra de teatre d’intriga, en el què un inspector de policia (Àlex Sánchez) interroga el mag retirat Albert Videns (Albert Llorens) l’any 2025, sobre la nit dels fets en què una persona del públic va ser presumptament «assassinada» en un teatre, l’any 2017.
L’escenografia de l’escenari està dividida en dues parts duplicades: una representant la de la nit dels fets (2017) i l’altra la del 2025. Mentre l’Albert Videns del 2017 (Albert Vidal) va realitzant l’espectacle del 2017, el policia va entenent què va passar.
Una història de misteri dins d’un doble espectacle de màgia de grans il·lusions que inclou participació del públic i interacció amb les projeccions.

Edat recomanada: Tots els públics

Idioma: Català, castellà, anglès o francès (nivell nadiu o professional C2 en tots els casos)

www.albertllorens.net

Grans il·lusions, il·lusionisme, teatre i màgia combinats en un espectacle. Estrenat a Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada