Totes les crítiques són aprofitables, però aquesta, puja la moral


Un parell de dies després d'un espectacle, vam poder llegir això...


<<
Aquest passat dissabte la màgia de saló i de gran qualitat va arribar a l'Àgora de mans d'Albert Llorens, un noi versàtil llicenciat en ciències matemàtiques, traductor, pianista, compositor i un gran professional de l'il.lusionisme.


Un espectacle de màgia de a prop, íntima i de gran qualitat, que malgrat la pluja, va reunir un bon grapat d'assistens amants de l'il.lusionisme i van gaudir de jocs de cartes, levitació d'objectes i escapisme al més pur estil de Houdini, tot sense sortir de la cafeteria cultural de l'Àgora.


Sens dubte, a ritme de màgia i bona música, a la llum de les espelmes i els focus de l'escenari, Albert Llorens va arrencar el riure i els aplaudiments del públic assistent, que va quedar captivat per la màgia i els trucs de l'Albert en un espectacle especialment dissenyat per l'espai Àgora, on la participació del públic va ser un element clau en tot moment.

Va ser un dissabte passat per aigua que en tot moment l'Albert Llorens amb la seva habilitat com a mag e il.lusionista, va fer oblidar al públic la tempesta i els núvols de l'exterior amb el seu caliu i savoir faire sobre l'escenari.

Un espectacle altament recomenable. Si teniu l'oportunitat, deixeu-vos endur i feu una visita als espectacles de màgia de l'Albert Llorens. No en quedareu pas decepcionats.

>>

Amb aquestes crítiques, només podem dir "gràcies!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada