Mentalisme amb monedes - TRUC DE MÀGIA EXPLICAT!

Has pensat mai que pots "llegir la ment de les persones"? Aquí et mostrem com realitzar un truc fàcilment amb els teus amics. Només necessites 3 monedes.

Efecte:
Un espectador va donant la volta a tres monedes de sobre d'una taula, quedant algunes cara amunt i algunes cara avall, tantes vegades com vulgui. Una vegada satisfet, cobreix amb la mà una d'elles. El mag, que ha estat d'esquena tota l'estona, "llegeix la ment" de la persona i endevina si la moneda coberta està de cara o de creu.

Mètode:
El mètode és simple. Es basa en què, si tenim tres monedes, començant totes cara amunt, i les anem girant, només poden quedar de la següent manera:

- Si el número de "girs" que hem fet és un número parell:
- 3 cares
- 1 cara i 2 creus

- Si el número de "girs" que hem fet és un número senar:
- 3 creus
- 2 cares i 1 creu

Sabent això, el mètode és senzill. El mag, estant d'esquenes al públic, no sap quines monedes gira l'espectador, però "escolta" quants girs fa (les monedes, al girar-les sobre d'una superfície rígida - una taula - fan soroll!). Aleshores comptant el nombre de "girs" que ha fet, quan es gira cara el públic i veu les dues monedes que l'espectador no cobreix amb la seva mà fa el següent càlcul:

- Si el número de girs és un número parell:
- Si sobre la taula hi ha 2 cares o 2 creus, la moneda tapada ha de ser CARA.
- Altrament, la moneda tapada ha de ser CREU.

- Si el número de girs és un número senar:
- Si sobre la taula hi ha 2 cares o 2 creus, la moneda tapada ha de ser CREU.
- Altrament, la moneda tapada ha de ser CARA.

Pot semblar complicat però en realitat és fàcil de recordar si es prova un parell de vegades a soles.
Anima't i prova-ho, i veuràs com il·lusiones als teus amics i familiars. Això sí, recorda guardar el secret i practicar fins a dominar el més petit detall. Sort i MOLTA MÀGIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada