Escapisme per la ràdio

Un dimarts més, la màgia es transporta cap a la ràdio, en la secció especial "Màgia des de la Ràdio", del programa de ràdio "Tarda de Ràdio amb Manolo Garrido". Però, en el cas del passat dimarts 19 d'abril, una cinquantena llarga de nois i noies amb els seus respectius pares i mares van omplir el pati de Ràdio Sabadell (94.6 FM) per veure un format de secció diferent: màgia per la ràdio i màgia en directe alhora.

Albert Llorens va parlar de Harry Houdini, el mestre dels escapismes, realitzant-ne un davant la mirada de tots els assistents. Per rematar la secció, després d'uns apunts històrics, va explicar, com és habitual en aquesta secció, com realitzar un truc de màgia, en aquest cas, de mocadors.
Si el temps acompanya, les properes edicions de "Màgia des de la Ràdio" es faran al pati de Ràdio Sabadell (C/. Doctor Puig 18, Sabadell). Si teniu ganes de passar una estona màgica, conèixer alguna anècdota sobre la seva història i aprendre a realitzar algun truc, hi esteu tots convidats. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada